Bon divendres a tothom!!!
Per 12 magdalenes:
- 125 grams de pastanagues netes.
- 30 grams d'avellanes que podem substituir per nous o el fruit sec que més ens agradi.
- 2 ous sencers.
- 62,5 grams d'oli d'oliva.
- 100 grams de sucre morè.
- 1 cullerada (mida postre) de canyella, podem ficar-ne més, això va a gustos.
- 125 grams de farina.
- 1 sobre de gasificant o llevat tipus royal.
- Un pessic de sal.
Mans a la feina!!!
- Pre-escalfem el forn 170°.
- Pelem i ratllem les pastanagues.
- Piquem les avellanes o el fruit sec que hem escollit.
- Al pot de la batedora posem els ous, l'oli, el sucre i la canyella i barregem.
- Incorporem la farina, el llevat o gasificant i la sal i barregem.
- Hi fiquem també les pastanagues i les avellanes i ho barregem una mica.
- Omplim els motlles de paper per a magdalenes. Els omplirem uns tres quarts, que no arribi a dalt de tot, ja que la massa puja i podria sortir del motlle.
- Ho fiquem al forn uns 20 minuts, així i tot aneu comprovant si estan cuites o no, cada forn és diferent!
- Quan estiguin les deixarem refredar una mica i les podeu decorar com vulgueu.
I a gaudir!!!!
Aquesta recepta també serveix per fer un pastís, només heu d'utilitzar el doble d'ingredients i deixar-ho al forn uns 40 min.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Estarem molt agraïts de rebre comentaris.