1 de maig del 2020

MAGDALENES DE PASTANAGA

Bon divendres a tothom!!!
Us proposem fer aquest cap de setmana magdalenes, és una recepta fàcil. 


Necessitem:

Per 12 magdalenes:


  • 125 grams de pastanagues netes.
  • 30 grams d'avellanes que podem substituir per nous o el fruit sec que més ens agradi.
  • 2 ous sencers.
  • 62,5 grams d'oli d'oliva.
  • 100 grams de sucre morè.
  • 1 cullerada (mida postre) de canyella, podem ficar-ne més, això va a gustos.
  • 125 grams de farina.
  • 1 sobre de gasificant o llevat tipus royal.
  • Un pessic de sal.

Mans a la feina!!!

  • Pre-escalfem el forn 170°.
  • Pelem i ratllem les pastanagues.
  • Piquem les avellanes o el fruit sec que hem escollit. 
  • Al pot de la batedora posem els ous, l'oli, el sucre i la canyella i barregem.
  • Incorporem la farina, el llevat o gasificant i la sal i barregem.
  • Hi fiquem també les pastanagues i les avellanes i ho barregem una mica.
  • Omplim els motlles de paper per a magdalenes. Els omplirem uns tres quarts, que no arribi a dalt de tot,  ja que la massa puja i podria sortir del motlle.
  • Ho fiquem al forn uns 20 minuts,  així i tot aneu comprovant si estan cuites o no, cada forn és diferent!
  • Quan estiguin les deixarem refredar una mica i les podeu decorar com vulgueu.
             I a gaudir!!!!


Aquesta recepta també serveix per fer un pastís, només heu d'utilitzar el doble d'ingredients i deixar-ho al forn uns 40 min.

 Esperem que us agradi i proveu de fer-la.

PETIT MÓN






Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.