Un altra manera de menjar ous durs.
Avui us proposem fer ous farcits!!!
INGREDIENTS:
- 3 ous.
- 1 llauna de tonyina.
- Olives.
- 1 tomàquet madur.
- Maionesa.
ELABORACIÓ:
Bullir els ous, uns 20 minuts.
Els deixem refredar, els pelem, els tallem per la meitat i a continuació retirem els rovells.
Dins un vol posem els rovells (menys 1 que el desem per decorar), la tonyina, les olives tallades a trossets petits i per últim el tomàquet ratllat. Barregem tot amb l'ajuda d'una forquilla. Un cop hem obtingut una massa uniforme, emplenem les meitats dels ous.
I per últim posem per sobre una mica de maionesa i ratllem el rovell d'ou que havíem reservat.
Ja els tenim llestos per menjar.
Recordeu rentar molt bé les mans abans i després de cuinar.
Bon profit!!!
PETIT MÓN
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Estarem molt agraïts de rebre comentaris.