8 de maig del 2020

DIVENDRES PLENS DE CUINA.

 
Un altra manera de menjar ous durs.




 

 


Avui us proposem fer ous farcits!!!
 
INGREDIENTS:
  •  3 ous.
  •  1 llauna de tonyina.
  •  Olives.
  •  1 tomàquet madur.
  •  Maionesa.

ELABORACIÓ:

Bullir els ous, uns 20 minuts.
Els deixem refredar, els pelem, els tallem per la meitat i a continuació retirem els rovells.
Dins un vol posem els rovells (menys 1 que el desem per decorar), la tonyina, les olives tallades a trossets petits i per últim el tomàquet ratllat. Barregem tot amb l'ajuda d'una forquilla. Un cop  hem obtingut una massa uniforme, emplenem les meitats dels ous.
I per últim posem per sobre una mica de maionesa i ratllem el rovell d'ou que havíem reservat.


huevos rellenos

Ja els tenim llestos per menjar.


Recordeu rentar molt bé les mans abans i després de cuinar.

 
Bon profit!!!

PETIT MÓN

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.