22 de maig del 2020

GAUDIU AMB L'ESPECTACLE!!!

Avui canviem el fer de cuiners/es, per veure un espectacle en família i amb unes crispetes.






 
             


Bon divendres, família!
Avui la companyia
Lazzigags ens ha compartit l'espectacle teatral per a nens i nenes de 2 a 7 anys "La Berta i el seu robot", que es va representar al SAT! la temporada 2017/2018. Des d'avui mateix i fins diumenge a les 20h podeu veure l'espectacle al 
Vimeo del SAT! Esperem que us agradi! Aquest és l'últim espectacle d'aquesta temporada del SAT! des de casa. 







 



La companyia Lazzigags ens proposa...



La Berta i el seu robot
Cia. Lazzigags
De divendres 22 de maig a diumenge 24 de maig 
A partir de 2 anys

Un espectacle que destaca els valors de la imaginació, la creativitat i l’optimisme per canviar una situació que no ens agrada. Permet treballar amb els més petits de la casa la paciència, la responsabilitat, la generositat, el respecte, la solidaritat, la tendresa, l’amistat, l’alegria, l’amor i la felicitat.
"La Berta i el seu robot" de Cia. Lazzigags


Enllaç visualització espectacle




La Berta és una nena molt espavilada i sempre vol saber totes les coses que passen al món i perquè són com són. Els seus pares són dos famosos inventors que es passen gairebé tot el dia al seu laboratori inventant coses i més coses.
Un dia, la Berta, avorrida d’estar sola i sense ningú a qui fer preguntes, decideix agafar la seva caixa plena de materials per crear i inventar, i construir alguna cosa:  un Robot fantàstic què esdevindrà el seu company d’aventures, tot i que abans li haurà d’ensenyar a caminar, a parlar, a menjar, a ballar… bé de ballar sembla que ens sap prou, perquè és tot un expert del breakdance!
El Robot aprèn tantes coses que es torna espavilat com ella, i es passa tot el dia preguntant i aprenent.  I la Berta aprèn a fer-se responsable d’algú.

                           


                         

Un espectacle per gaudir del teatre familiar des de casa amb la família!

PETIT MÓN 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.