5 de maig del 2023

WE WORK COLORS IN ENGLISH

Per treballar més en profunditat els colors i alguns conceptes de la primavera, com les flors i l’arc de Sant Martí. Els cargols hem fet diverses activitats utilitzant la llengua anglesa. 

En primer lloc, cada dia a la rutina del bon dia treballem les cançons “what’s your favorite color?” i “rainbow colors song”, on els nens i nenes busquen per la classe objectes segons els colors que van dient les cançons. Aquesta activitat la portem treballant desde el segon trimestre.

















"green color"
 "purple color"

   "blue color"

En segon lloc, hem practicat els colors de l’arc de Sant Martí en anglès amb un dibuix on els infants han pintat imitant un exemple amb ceres de colors.






En tercer lloc, hem conegut diferents textures amb els nostres peus. Amb uns retalls de fieltre en forma de peu i materials enganxats en cadascun, hem trepitjat el peu del color que anava dient l’educadora en anglès. 














Per acabar, utilitzant les taules de llum hem viscut el canvi de color amb materials de plàstic, observant que la llum pot canviar el color del material que s’utilitza.


















Amb les flors, en canvi, com que són de color blanc, hem vist que s’il·luminen amb la llum blanca i que els pètals agafen el color de la llum quan canvia de color. 








PETIT MÓN

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.