28 d’abril del 2023

TRANSVASAMENTS I MÉS

                                  TRANSVASAMENTS I MÉS ACTIVITATS

Aquests dies els Conillets han estat gaudint de diferents activitats a la classe de les que us volem fer partícips.

Una de les activitats proposades ha sigut transvasament amb arròs.

Els transvasaments és una activitat que pretén donar continuïtat als jocs de descoberta com la panera dels tresors i el joc heurístic. A les safates d'experimentació els infants exploren a partir de la manipulació del material de la safata lliurement.

Han disposat de safates plenes d'arròs, embuts, globus...




 





























A continuació com hem fet el transvasament d'arròs a dins dels globus, hem aprofitat aquest material, per dur a terme una altra activitat divertida per nosaltres i de la que hem obtingut un resultat molt interessant.

Hem inflat els globus i hem posat a l'abast dels nens/es safates amb pintura i una base de paper blanc i... a crear! Ens ha quedat un mural d'estampacions ben maco,  mireu, mireu...



































Hem utilitzat l'arròs per experimentar amb les taules de llum. Aquesta és una activitat molt motivadora i a l'hora interessant pels infants. Un dels principals objectius que tenim a l’escola és que els nens i nenes gaudeixin de les propostes que els hi fem. En aquesta en concret veiem que busquen diferents possibilitats, mantenint interés noves experiències gaudint tots/junts. I si gaudeixen, aprenen!

Per altra banda, sabem que l’aprenentatge en aquestes edats es dona a través dels sentits i la manipulació, i és bàsicament el que fan en aquesta proposta: mirar, palpar, fer sonar…

Es tracta d’una experiència sensorial on agafen destresa en la motricitat fina, i on s’utilitzen materials naturals que sempre donen més possibilitats de desenvolupar l’imaginació i el descobriment.

Per finalitzar, ha estat una proposta interessant i atractiva en la qual sempre despertem la seva curiositat!








































Amb el mural resultant de les estampacions,  hem fet un collaret que ens endurem cap a casa com a record de les nostres sessions!


















I fins aquí la nostra entrada al blog, desitgem que us agradi!

                                                                                                    EL PETIT MÓN


1 comentari :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.