12 de maig del 2023

TRIA BO TRIA SA DE CAPRABO: EL SUPERMERCAT I ELS ALIMENTS

 Els Esquirols estan treballant el projecte dels aliments, per tal d'interioritzar millor tots els conceptes, ens hem afegit al projecte "Tria bo tria sa de Caprabo", és per això que vam fer dos sortides al Caprabo. El primer cop que vam anar, va ser per fer la compra basant-nos en els aliments saludables:












Durant la següent setmana, els Esquirols vam llegir un conte del supermercat i vam conèixer totes les paradetes que podem trobar com: la peixateria, la carnisseria, la fruiteria, el forn de pà, etc. Què és ven a cada lloc? Qui ho ven? Ho vam anar a descobrir: 


LA PEIXATERIA; 




LA CARNISSERIA:



LA FRUITERIA: 








EL FORN DE PÀ: 







IOGURTS I LLET: 




Per poder conèixer millor el sabor, la textura i el color d'algunes fruites, els Esquirols van fer "brotxetes" de fruita i les van decorar amb una mica de xocolata negre. Mireu quin berenar més bo!!!






Aquest tastet també ens va servir per afiançar la motricitat fina i la nostra creativitat.
A mes, van fer una activitat de manipulació i experimentació, estampant amb tempera de color verd i taronja, una poma i una taronja sobre un full:











Per tancar el projecte, hem fet servir els rodets i hem pintat de colors diferents les cartolines i l'educadora ha fet pomes i taronges per la nostre classe.



I com ens hem quedat amb més gana, us avancem que això continuarà... fins aviat!

PETIT MÓN

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.