17 de març del 2023

PAISATGES D'HIVERN

Hola, famílies! 

En aquesta nova entrada de blog, els cargols us volem ensenyar algunes activitats que hem fet relacionades amb paisatges de l’hivern. 

Per simular núvols amb neu, els nens i nenes de la classe han pintat amb les seves mans uns núvols amb diverses tonalitats, barrejant pintura de color blanc i blau.








Després, es va explicar als infants com cau l’aigua dels núvols i es converteix en flocs de neu. Així que vam unir boletes de cotó blanques amb fil transparent als núvols i els vam penjar al sostre com si fossin de veritat. 



Per continuar treballant paisatges d'hivern, vam construir un caminet a la classe tot blanc com si estigués nevat, amb globus de color blanc, paper WC i paper blanc a terra.



Els nens i nenes van anar creuant el camí en grups de tres per aconseguir una experimentació més plena i descobrir a poc a poc l'activitat.












Després, van poder experimentar tots a l'hora:






Així va quedar l'aula finalment:


Per aprofitar el paper WC que hem utilitzat, els infants han decorat un full en blanc enganxant-lo en trossets petits amb cola per després pintar-lo amb pintura de color blau.







Per tenir un record d'aquesta experiència amb l'hivern, els nens i nenes de la classe dels cargols s'emporten a casa una titella amb un floquet de neu pintat per ells i elles.


PETIT MÓN

2 comentaris :

  1. Quina activitat mes xula!! 👏🏼👏🏼

    ResponElimina
  2. Molt xules totes les activitats!
    S'ho hauran passat pipa!!!
    Moltes gràcies!

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.