24 de març del 2023

Una setmana amb els Esquirols

Si us pregunteu com és el nostre dia a dia, aquí us mostrarem tot el que fan els Esquirols. Us ensenyarem tots els hàbits i rutines que tenim, així que benvinguts al nostre dia a dia!

EL BON DIA: un dia nou comença i els Esquirols saben molt bé que han de fer. És hora de cantar la cançó del "Bon dia", "Els dies de la setmana" i el "Hello, hello". 


QUI HA VINGUT?: Un cop hem cantat aquestes cançons, procedim a fer el "qui ha vingut". Cada nen i nena, agafa la seva foto i l'enganxa dins l'ou gran per saber qui ha vingut a l'escola. 






  


 

















QUÈ FAREM AVUI?: Un cop hem passat llista, entre tots mirem el què farem durant el dia. 









QUIN DIA ÉS AVUI? I QUIN TEMPS FA?: Els Esquirols posem el dia de la setmana en el que estem i mirem per la finestra per saber el temps que fa. El temps el fem en anglès, així que els Esquirols saben perfectament si el dia està: sunny, cloudy o rainy. 


PSICOMOTRICITAT
: Cada dilluns ens preparem per fer psicomotricitat.


ANGLÈS: Introduïm l'anglès en el nostre dia a dia, en aquest trimestre els Esquirols comencen a aprendre el vocabulari de la primavera.



L'HORA DE DINAR:  
























LA MIGDIADA:



























ESTONES AL PATI!:

 





 

 























TEATRE: Els dimecres realitzem l'activitat de teatre.



BERENAR: Els Esquirols aquesta setmana han fet un picnic al pati! 



PISCINA: Com ja sabeu, tots els dijous anem a piscina... i ens ho passem súper bé, ens encanta!




































EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA: A la classe dels Esquirols, cada setmana un nen/a és el nostre protagonista i s'emporta la Fada Purpurina. Cada divendres, al nen o nena que li toca ens porta un mural fet per ell/a explicant-nos tot el que ha fet duran la setmana amb la Fada. És una activitat que ens agrada molt, tant escoltar com explicar. 

Aquesta setmana, l'Erick ha sigut el nostre protagonista. Ens ha explicat tot el que ha fet amb la Fada i fins i tot ens ha deixat un codi QR per veure un vídeo d'aquests dies viscuts amb la Fada. Una passada! Us el deixem aquí per a que el pugueu veure.




El vídeo de l'Erick amb la Fada Purpurina: 


Doncs ja sabeu que fan els Esquirols en el seu dia a dia, esperem que us hagi agradat. A nosaltres ens ha encantat poder compartir i fer-vos formar part dels nostres dies. 

Fins aviat!

PETIT MÓN

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.