3 de març del 2023

ELS RATOLINS I LES PILOTES BLAVES

 Amb la arribada de l'hivern hem volgut triar algunes activitats per tal de desenvolupar els sentits dels infants amb una varietat de materials.

La protagonista de les nostres activitats, serà la pilota.  

ENGANXEM I DESENGANXEM

El material que HEM FET servir ha estat el següent:

- Rodones. 

 -Corda.

- Cinta adhesiva.

- Pilotes de color blau.

Amb aquesta activitat es vol treballar:

La motricitat fina, motricitat gruixuda, la curiositat,  la concentració, la coordinació òcul-manual i les consignes com: em dones la pilota?

La seva curiositat farà a l'infant agafar la pilota i desenganxar-la i potser alguns la tornin a enganxar a la cinta adhesiva.
SAFATA SENSORIAL DEL COLOR BLAU

Per fer aquesta activitat hem fet servir el següent material:

- Una safata.

- Pilotes de color blau.

La safata l'hem deixat a l'abast dels infants, deixant que triïn lliurement, d'aquesta manera els més petits de la classe fomenten el gateig provocant la seva curiositat per anar a agafar la pilota. I els més grans llençar la pilota.


CAIXA DE PERMANÈNCIA

Els materials necessaris per fer l'activitat són: 

-Una capsa de sabates

-Paper d'embalar

-Cinta adhesiva

-Pega.

-Una pilota de color blau

Aquest cop la joguina que hem escollit és una pilota de color blau, ja que continuem treballant l'estació de l'hivern, però podem agafar qualsevol material com un cotxe, un mocador...

Amb aquesta activitat volem que el nen/a adquireixi:

- La noció de permanència de l'objecte (l'objecte continua existint encara que desaparegui de la nostra vista) i així l'ajudarem amb la separació de les seves figures d'aferrament.

- El moviment.

-La psicomotricitat fina.

-La coordinació òcul-manual.

Hem mostrat la capsa a l'infant i la pilota blava, l'amaguem i li mostrem de nou la pilota, deixem que la seva curiositat li faci buscar-la. De mica en mica ells mateixos amaguen l'objecte i el troben.I fins aquí algunes de les nostres activitats, desitgem que gaudiu veient les imatges dels vostres fills/es


PETIT MÓNCap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.