28 d’abril del 2016

LES EMOCIONS DELS ESQUIROLS


Els esquirols un cop a la setmana treballem durant una estona les emocions i en aquestes últimes sessions ho hem fet amb diferents activitats:

1. Cada nen/a ha escollit una emoció i aprofitant que arribava la primavera hem pintat una flor del color de l'emoció que hem triat.
L'alegria
La tristesa

La calma

La ràbia

2. L'Imma ens ha fet una foto posant la cara de: alegria, tristesa, por, ràbia i tranquil·litat. Ho hem passat molt bé caracteritzant l'emoció que més ens agrada a cadascú de nosaltres.
Estem enfadats
           


Estem alegres 


Estem tristos




Estem tranquils

Tinc por
El conte del "Monstre dels colors", ens està ajudant a saber explicar com ens trobem en determinants moments i situacions del nostre dia a dia.
3. L'endemà de fer les fotos, ens vam adonar que al mig de les flors de les emocions de la classe estava la nostra foto. Ens vam posar molt contents.





4. Després de dramatitzar les quatre emocions, interactuant entre nosaltres i la mestra, també hem treballat cada un dels colors que les identifica. Això ho hem fet amb aigua i paper de colors: blau (la tristesa), verd (la calma), vermell (la ràbia), groc (l'alegria).
Hem omplert ampolles petites d'aigua i hem anat ficant a dins trossets de paper del color de la nostra emoció, fent això ens hem adonat que l'aigua canviava de color.



Us avancem que a les properes sessions treballarem les emocions amb la música: cançons, audicions...
Aquest serà un dels llibres que farem servir per aprendre cançons d'emocions.

Ja teniu deures famílies!!!
Fins aviat.

























































Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.