9 d’octubre del 2020

LA TARDOR A LA CLASSE DELS RATOLINS

Un matí els ratolins van arribar a la classe i de cop van començar a caure fulles dels arbres. El terra va quedar tot ple d'elles. Les vam tocar, vam apreciar la seva textura...-Quantes fulles!!


-Jo em quedo aqui

-Fa soroll!


A l'estona, la nostra educadora ens va sorprendre amb una panera plena de elements i fruits de la tardor. Perquè, sabeu una cosa? entre tots/es ens vam adonar que havia arribat la tardor i per això van decidir posar-li nom a la panera dels tresors, on trobarem elements i fruits d'aquesta estació.

"La Panera de la Tardor"-Això pesa molt...
-La pinya no pesa tant


De seguida la panera va despertar l'interès i la curiositat de tots els infants.

-Aquesta nou és petita...

-Vull la pinya granHem pogut jugar lliurement i hem pogut percebre les seves qualitats sensorials en quant a color, forma i textura.

De seguida la panera va despertar l'interès i la curiositat de tots els infants.

Jugar i gaudir amb els elements naturals proporciona moltes sensacions noves relacionades amb els sentits: gust, tacte, olfacte... 

S'inicien en la descoberta de característiques perceptives (suau, rugós, tou i dur) fruit de l'exploració espontània dels objectes de la panera.

ELS COLORS DE  LA TARDOR

Aquesta estació de l'any ens regala tot un conjunt d'estímuls per als nostres ratolins com ara els seus colors càlids, ataronjats, daurats, que es veuen a les fulles dels arbres, als fruits de la tardor...

Hem preparat  en una panera un munt de papers de color: taronja, groc i marró per fer aquesta activitat.


-Quants papers!!


-La panera la vull jo!


-És un mar de colors!

En totes les propostes que oferim als infants el nostre paper és el d'acompanyament sense intervenir si no és del tot necessari.

En aquest recull d'imatges heu pogut apreciar el que va significar pels vostres fills/es aquesta experiència i  us animem a repetir a casa vostra.

PETIT MÓN


1 comentari :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.