16 d’octubre del 2020

ELS CONILLETS JUGUEN AMB PAPERS ... I MÉS SORPRESES!!!

                                     JUGUEM AMB PAPER HIGIÈNIC  

 A la classe dels conillets hem fet una de les primeres experimentacions : hem pensat en començar per jugar amb rotllos de paper higiènic, i la resposta dels nen/es ha estat molt bona.



Vam començar per penjar el rotllos d 'una corda i ells ja mostraven interés en saber què feiem i s'anaven acostant. 
















Un dels objectius d'aquesta activitat es que els infants poguessin treure emocions contingudes a dintre.Aquesta proposta d'activitat tambe ens aserveix per treballar la psicomotricitat gruixuda i fina

Al principi no s'atrevien i es miraven uns als altres ,però un cop la Sonia els va convidar a estirar... tots/es es van animar a fer-ho!!!

Cadascú experimenta el món com ho sent desde dintre : uns feien servir el paper per mocar-se,uns altres esqinzaven amb els seus ditets,d'altres tiraven per que s'acabès el rotllo...























Ens ho hem passat d'allò més bé i hem gaudit molt de l'activitat, ha sigut una molt bona experiència!!!!

Després de buidar i experimentar amb els rotllos de paper, hem investigat una mica els rotllos de cartró que ens han quedat. Hem mirat pel forat dels rotllos ,hem cridat pel forat perquè sortia eco , els hem estirat i fins i tot tastat!!!

 A  continuació us  deixem un petit recull d'imatges d'aquest moment.












Un cop hem acabat d'experimentar amb els rotllos buits... a la Sonia se li ha acudit una activitat!!!
Hem pensat en una proposta artística i sostenible: es tracta de fer estampació amb rotllos de paper de vàter i pintura. D’aquesta manera,aprofitarem material reciclat  per fer les estampacions i decoracions. Materials: · Rotllos de paper de vàter  · Pintura · Cartolines, paper d’embalar, fulles...
 




Ens hem posat a la taula d'un en un i ens hem trobat una cartulina amb herba dibuixada. Tambe hem trobat els nostres rotllos de paper higiènic buits i una safata petita amb pintura de color blanc. La Sonia ens ha arrugat un dels rotllos i l'altre l'ha deixat rodó ,hem sucat els rotllos a la pintura i l'hem estampat a la cartulina en forma de ...Conillets !!!!
Hem gaudit molt de l'activitat,mireu,mireu...!!!!











Ens han quedat unes llamines ben maques de conillets a la herba , que hem fet servir per decorar la pared de la nostra classe. Us hi heu fixat??? Es veuen desde la finestra de la nostra classe!!!


I fins aquí aquesta entrada al blog dels Conillets ,desitgem que la gaudiu i fins la propera!!!!

3 comentaris :

  1. M'encanta!!! Genial activitat!!! han treballat moltíssimes coses i d'una proposta n'han sortit de noves! Molt bé Sònia, estic encantada amb tu i el petit Víctor encara més, es passa la tarda cridant Oooooniaaaa :D això és molt bona senyal!!! Gràcies per la feina que feu i més amb la situació que estem vivint!

    ResponElimina
  2. Quines preciossitats! Moltes gràcies per la bona feina que feu.
    Iaia Pia (Victor-conillets-)

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.