9 de febrer del 2018

ELS CONILLETS EXPERIMENTEN AMB ARRÒS

Durant una experimentació els nens i nenes exploren lliurement diferents objectes i materials a nivell sensorial i perceptiu. Sense que l'adult controli el joc , ells fan tot allò que volen amb el que tenen davant. El paper de l'adult  és el de preparar l'espai i proporcionar els materials i posar-los al seu abast, vigilar que no hi hagi cap accident i estar present per si necessita ajuda.Ells posen en joc tots els sentits , els miren , els oloren , els tasten , els toquen , els escolten.
En aquest cas el material escollit per a la nostra experimentació ha sigut el arròs bullit.La Sònia  ens ha preparat unes safates plenes d' arròs bullit i accessoris per poder jugar i ens ha dit que podem fer els que vulguem!!!!!
















Ha sigut una sessió molt divertida!!! Hem tastat , hem omplert i buidat pots , hem fet transvasaments , amb col·ladors , culleres , ... Mireu , mireu... Què divertit!!!


















 














Hem rigut molt i ens ho hem passat molt bé!!! 
Per deixar constància , la Sònia ens ha fet un video perquè podeu veure els nostres millors moments!!


Per cert!!! No si si heu notat a casa un aument d´afectivitat...  ;-)  A la classe ultimament aprofitem moltes estones per fer-nos abraçades i ens encanta!!!














Desitgem que aquest petit recull us agradi tant o més que a nosaltres l´acvitat!!!!

PETIT MON

2 comentaris :

  1. Si, si que hemos notado el aumento de efectividad. El otro día abrazó a su primito y nos quedamos todos sorprendidos, primito incluido 😉

    ResponElimina
  2. Que guapos!!! Que graciosos!! Son como osos amorosos!!! Jejeje

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.