17 de novembre de 2017

El DIA A DIA A LA CLASSE DELS ESQUIROLS

Després de dos mesos de curs ja estem adaptats i compartim moltes estones del nostre dia. És per això, que els esquirols us volem fer arribar les experiències en les diferents activitats que hem anat fent.
Els esquirols ús presenten el "Bon dia".
Cada dia quan arribem a la nostra escola fem l'acollida i a continuació cantem i ballem la cançó del "Bon dia" amb la fada purpurina.Treballem la plàstica i ho fem amb moltes tècniques que ens ajuden a fiançar la destresa ócul- manual. Nosaltres aquesta vegada hem fet empremtes mullant els rotllos de paper de lavabo en tempera dels diferents colors de la tardor a sobre del paper d'embalar.

 
A la nostra classe tenim un espai "Racó del conte" on l'Imma ens posa les imatges del conte que estem treballant. Durant els mesos d'octubre i noviembre hem escoltat, interactuat i d'aquesta manera hem après vocabulari nou, el conte "A la tardor, ni fred ni calor".
Després de fer feineta, una mica d'esbarjo!!!
Cada dia sortim una estona al pati i és el que més ens agrada a tots,  perquè jugem: amb les motos, els cotxets i les nines, les peces grans i ens deixem caure pel tobogan.


 

 

 

 

 

 

En acabar el pati és el torn de rentar mans, cares i  beure aigua!!!
 

 

 


I a continuación és l'hora de dinar. On tots ja sabem com hem d'estar sentats i com agafar els estris per menjar.
Bon profit a tothom!!! Avui ens ha tocat per dinar puré de verdures, mireu, mireu que bo!!!

 
 
En altres estones del dia també treballem la psicomotricitat fina utilitzant les pissarres i els guixos.
Fem rodones, línies verticals i horitzontals,  d'aquesta manera fem servir la pinça i la destresa òcul-manual.Tots els dilluns fem psicomotricitat on reforcem el nostre cos fent: tombarelles, saltant amb els peus junts, caminant de puntetes, corrent, cantant cançons ("Un tren petitó", "Cap, panxa, genolls i peus"), per finalitzar aquesta activitat fem la relaxació.Repasem les parts del cos.Fem estiraments.
Amb aquest recull d'imatges heu pogut apreciar algunes de les activitats que fem a l'aula, on també treballem de forma transversal les diferents intel·ligències múltiples.
Fins aviat!!!

                                          3 comentaris :

 1. Muchas gracias por compartir con nosotros estos momentos.

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies per la feinada. Ens ajuda i ens agrada molt veure què fan en el seu dia a dia
  Olga

  ResponElimina
 3. Que super reportatge!!! Moltes gràcies per compartir aquests moments amb nosaltres.
  Silvia

  ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.