10 de juny del 2016

Els conillets i els materials reciclats

Us heu adonat de la riquessa de materials del nostre dia a dia que ens envolta??? Tot allò que pensem que no ens fa servei , pot arribar a ser una joguina divertidísima!!!!
Aquests ultims dies els conillets ho hem estat comprobant. Hem fent servir diferents materials reciclats i cada sessió ha sigut un nou descobriment molt divertit!!!

En una de les sessions hem comprobat que n´es de divertit jugar amb barrets i troços de teles!!! Ens hem disfressat , amagat , he fet un columpi ,... mireu, mireu!!!!



 



I si a les teles li afeguim.... agulles d´estendre roba!!!! les probem d´enganxar , les emboliquem , les amaguem...






Un altre sessió interessant : I amb llanternes i a les fosques??? Fem ombres , ens busquem , investiguem... resulta molt divertit!!!!









Un altre de les activitats proposades (que suposem heu descobert a casa mirant la panxa dels nen/es) es que com estem contents amb un boligraf ens ho expresem a la panxa. Es molt divertit destapar-nos la roba i descubrir una rialla a la nostra panxa!!!! : l´assenyalem , ens la mirem al mirall, li toquem al company...

 











 
 
Portem molt de temps guardant envasos de làctics per fer una sessió de joc . El resultat : una sessió entretinguda que ha deixat lliure l´imaginació de molts de nosaltres!!! Aquí teniu la mostra .
 





















 
 
Aquests dies els vostres fills/es ballen a casa  amb les mans a les caderes movent-les??? Es clar!!! Estem treballant la cançó de la cuqueta amb sucre!!! Qui la ballarà... Per qui no la conegui aquí us deixem la lletra i un video perquè pogueu veure lo bé que ho fem !!!!
 
 

 
  
I per finalitzar , també us volem ensenyar una mica d´allò que ara disfrutem tant... el pati!!!!! El moment  d´esbarjo és un dels més disfrutats del dia i les nostres cares de felicitat ho reflexen!!!
 






 

I fins aquí un xic més del dia a dia dels vostres menuts/es!!! Desitgem que us hagui agradat i ... fins la propera!!!!

2 comentaris :

  1. Muchas gracias, Sonia!!!! Nos encanta ver lo bien que se lo pasa norah contigo y con sus amiguitos! Y es muy interesante todo lo que habéis hecho con la telas, etc. Tendremos que aprender la canción de la coqueta! :) Muchas gracias de verdad!!! (Natalia)

    ResponElimina
  2. Jajajaja, què macus tots! Merci per penjar tantes fotos, així veiem una mica més del dia a dia dels nostres bitxos.
    P.D:: Ara entenc la passió pels iogurts buits que té l'Emma :)

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.