29 de maig del 2014

ELS ESQUIROLS TREBALLEM LA MÚSICA I ELS SONS

Aquestes últimes setmanes els esquirols hem treballat la música i els sons,  ho hem fet amb la realització de diferents activitats relacionades amb el tema.
Volem compartir amb vosaltres tot el que hem après i lo bé que ens ho hem passat.
 
COM HEM FET LA NOSTRA MARACA?
 
Vam haver de portar un envàs de plàstic per omplir-lo d'arròs. Més tard el vam decorar amb gomets i el vam tapar amb un trosset de paper pintat per nosaltres.

 
 
 
 
LA CAPSA DE LES CANÇONS
 
A aquesta activitat els nens estan asseguts en rotllana i se'ls presenta una caixa gran.
Aquesta capsa està plena de capsetes petites de diferents formes i colors, a cada una hi ha una imatge que es relaciona amb alguna cançó que ja hem treballat abans.
Més endavant es canviaran les imatges de dins les caixetes per afavorir un treball de memòria.
També apareix a estones el Mussol  del Silenci, el qual sempre porta quelcom d'especial. La condició básica és que té molta estima al silenci i per tant, quan surt, cal fer silenci i a partir d'aquest moment s'introdueixen les cançons i les audicions.






 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tot i que hi ha unes estones programades per fer música, a la llar utilitzem cançons en moments diversos de la rutina diària: quan treballem els hàbits, abans de la sortida, durant el joc lliure, en els contes, en els moments de descans, quan un nen es fa mal o no es trova bé, per tranquilitzar als nens...
 
 
ELS SONS
 
Durant aquest mes hem estat escoltant audicions de sons del nostre entorn, més concretament dels sorolls dels transports i tot el que està relacionat amb ells.
Per treballar aquesta temàtica hem realitzat un mural amb els diferents transports i els seus sons.També hem fet la manualitat d'un cotxe, que hem pintat, punxat, barnizat i enganxat paper a les finestretes del cotxe. 
 
 

 


 


 
 
 
L'ACTUACIÓ DEL QUIM EL PARE DE LA LAIA

 
Un pare ens va visitar i un concert ens va donar.


El cargol ens va cantar i les banyes vam aixecar. 


La coqueta amb sucre vam ballar i una rotllana vam crear.





La guitarra vam tocar i ens vam emocionar.


 
La classe dels esquirols donem les gràcies al Quim per haver compartit amb nosaltres aquesta activitat musical de la tarda del dimecres.
Fins la propera Quim!!!


 



 


 
 

 



1 comentari :

  1. Ja em va explicar la Ivet això de la capsa i volia que fèssim una a casa :) :) Moooltes gràcies per anar penjant com treballen els nostres fills.

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.