16 d’abril del 2021

ELS CONILLETES EXPERIMENTEN AMB FRUITES

                             EXPERIMENTEM AMB FRUITES

Aquests dies estem duent a terme a l'aula algunes propostes d'observació i experimentació amb elements del nostre entorn natural.

I és que la Primavera ja ha arribat i com tota nova estació ,hem de descobrir-la!!!!

En el nostre cas hem centrat l'atenció en les fruites!!!

En un primer contacte hem trobat safates plenes de fruites de Primavera i hem decidit observar-les : olor, textura , color, forma... 

Mireu, mireu...

La següent proposta  ha sigut la manipulació : La Sonia ens ha preparat una brotxeta amb els diferents tipus de fruites i les hem pogut tocar, menjar... Eren boníssimes!!!! 
A continuació us deixem un petit recull d'imatges de les nostres reaccions.
Aprofitant la fruita sobrant , i per tenir un petit record palpable de les nostres sessions amb les fruites, hem fet estampació amb pintura . Cadascú de nosaltres, amb l'ajut d'un  pinxo, hem sucat les pintures tallades per la meitat i les hem estampat a un full.
Ens han quedat uns dibuixos molt macos que de moment hem fet servir per decorar la classe i més endavant ens emportarem a casa.‎I que bonica ha quedat decorada la nostra classe amb els dibuixos de la impressió de fruites!!!!!!!!‎El joc simbòlic ajuda als infants a interpretar, integrar, transformar i expressar la realitat que els envolta. Els ajuda a desenvolupar la seva imaginació i creativitat.
 Aprofitant les joguines de la cuineta, hem fet servir les fruites  per fer la semblança amb les de veritat i poder jugar amb elles a fer-les tallar, cuinar, olorar i fins i tot mossegar!!!!

                 

DESITGEM QUE GAUDIU DE LES FOTOS DELS NOSTRES PETITS MOMENTS TANT COM NOSALTRES!!!   FINS AVIAT!!! 
                                                                                                                       EL PETIT MON

1 comentari :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.