30 d’abril del 2021

Cucs de seda a la classe dels Cargols

La primavera ja és aquí i per endinsar aquesta estació de l'any a l'aula; a la classe dels Cargols estem explicant el conte de "L'erugueta Goluda" d'Eric Carle. Mireu-ho!
































Per tal que el conte sigui més vivencial i participatiu, la Paula va fer unes imatges amb els aliments que l'eruga va menjant al llarg del conte i va portar un cuc de peluix; mentre s'explica el conte cada infant dóna menjar al cuc per tal que es pugui fer més gran, créixer i convertir-se en una papallona. 



























A continuació, i per apropar més aquesta realitat d'aquests éssers vius als nens/es i que l'aprenentatge sigui més significatiu; la Paula va portar una capsa plena de forats a la classe. Quina sorpresa! Que hi havia dins de la capsa?






































D'aquesta manera, els infants van portar fulles de morera a l'aula per a donar-li de menjar als cucs, observar-los, veure com creixen, etc. Mireu-ho com els hi donem menjar!


























Per acabar, i per a poder portar a casa un record sobre aquests dies que ajudi als infants a explicar tot el que hem fet amb els cucs; hem pintat un cuc o una papallona (cada nen/a va escollir) i hem realitzat una titella! Ens ho hem passat molt bé!












Mireu-ho que maques!

Els Cargols ens hem quedat bocabadats amb tot el que hem après d'aquests éssers vius. Ens agraden molt i desitgem que gaudiu d'aquest reportatge d'imatges!

Tenim moltes ganes de finalitzar aquest procés i veure les papallones!

Fins aviat famílies!

Petit Món


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.