2 de febrer del 2024

ELS CARGOLS A L'HIVERN

Durant aquesta estació que ens acompanya, els cargols treballem diferents conceptes relacionats com textures, vocabulari (tant en anglès com en català), treballs manuals, psicomotricitat

Hem fet diverses activitats dirigides on s'han relacionat aspectes del vocabulari en anglès amb imatges decorades per nosaltres mateixos/es, per obtenir un recull final al nostre àlbum d'aquest segon trimestre. 


Després de practicar el vocabulari verbalment, el vam treballar de la següent manera: A més, a part d'aquest recull manual, hem començat a practicar els puzles, on també hem vist les mateixes imatges treballades anteriorment. 

 
A continuació us mostrem com hem reforçat, a les estones de psicomotricitat; colors, formes i textures relacionades amb aquesta estació una mica freda,  amb materials i objectes de color blau, hem fet circuits amb cercles i pilotes i un minimon, on els nens i nenes han gaudit també d'estones de joc lliure.
Finalment, hem fet una experimentació on els infants han pogut posar en pràctica i desenvolupar el sentit del tacte. Hem fet neu! PETIT MÓN 1 comentari :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.