26 de gener del 2024

ELS CONILLETS TREBALLEN L'HIVERN

                                      

Aquests últims dies, tot coincidint amb el canvi d'estació, els Conillets han estat treballant la temàtica de l'hivern amb diferents activitats.

A l'hivern fa molt de fred i el millor amic és un bon abric! Els nostres nens/es han pogut descobrir i explorar roba típica d'aquesta estació de l'any: ha sigut una experiència molt enriquidora poder manipular-ho tot! Mireu, mireu...A les sessions diàries d'anglès també han treballat l'hivern: han aprofitat les peces de roba per aprendre el vocabulari.    

       


Altra activitat, que els ha agradat molt, ha estat la visualització d'imatges amb llum tot repassant el vocabulari de l'hivern. Han vist un ninot de neu, un jersei, un floc de neu i un pingüí! Han al·lucinat mirant les imatges i alguns nens/es han volgut acostar-se a tocar!

"Quan arriba el fred" i "Quan arriba el senyor hivern", són els dos contes que hem explicat a la classe amb l'absoluta atenció i participació dels conillets. A continuació podeu veure un petit recull d'imatges d'algunes de les sessions on han gaudit dels contes.I per tancar les nostres activitats relacionades amb l'hivern, hem deixat plasmat a l'àlbum elements i colors d'aquesta estació tan freda.  


I fins aquí la nostra entrada al blog! Esperem que hàgiu gaudit veient les activitats tant com ells realitzant-les!

                                                                                                  EL PETIT MON


1 comentari :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.