3 de desembre del 2021

LLUMS I OMBRES


 Bon dia famílies! Durant aquesta setmana els Esquirols han estat treballant les llums i les ombres. L'infant aprèn a través dels sentits, s'obre pas al món jugant i experimentant, provant i comprovant. L'ambient de llum ofereix una oportunitat de jugar a través de la llum i a la vegada, de la foscor... Treballem l'experimentació a través de jocs amb llanternes, taules de llum, teatre d'ombres i... què és la por? 


- Joc amb llanternes: Cada nen i nena va portar a l'escola una llanterna, en algunes vam posar paper de colors i en altres no. Apaguem els llums i donem pas a la imaginació... 




- Taula de llum amb farina: Experimentem a través de la taula de llum. Posem farina a sobre i dibuixem... 


























Des del joc amb les ombres fins a l'experimentació amb els materials més sofisticats, els infants investiguen les propietats de la llum i del color, es fan hipòtesis i comproven els resultats.

- Pintura florescent: Posem un mural a terra i deixem a l'abast dels infants esponges mullades amb pintura forescent. Pintem a les fosques, aguditzant el sentit de la vista...

  


































- Teatre d'ombres: ja per acabar, hem fet un teatre d'ombres on hem explicat l'historia d'en Cloti, un monstre que tenia por a la foscor. 









































Mireu quines titelles!


Després d'aquesta setmana els Esquirols saben que la foscor no fa por, perquè amb ella podem jugar a imaginar moltes coses i si li posem una miqueta de llum... podem crear mons plens d'animals, contes fantàstics i molta màgia!

PETIT MÓN







1 comentari :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.