4 de juny del 2021

Ens convertim en pintors!

Ens convertim en pintors!

Els Cargols som uns artistes! Ens encanta pintar i per això, la Paula ha pensat que seria bona idea poder pintar amb pintura utilitzant diferents tècniques. 

Pintar té molts beneficis; ja que ens ajuda a reforçar l'habilitat manual, a potenciar la motricitat fina, afavoreix la imaginació i la creativitat, ens ajuda a expressar els nostres sentiments i les nostres emocions, augmenta la concentració, etc. Entre d'altres. 

Aquest cop, hem utilitzat tres tècniques, però n'hi ha moltes més. Voleu veure quines són?

1. Pintar a sobre de film transparent

En aquesta activitat, la Paula ens ha preparat les taules posant film transparent al voltant de les potes de cadascuna i ens ha donat una safata plena de pintura. D'aquesta manera, amb l'ajuda d'un pinzell hem pogut pintar i deixar volar la nostra imaginació. Mireu-ho que divertit!























































































2. Pintar amb bastonets de les orelles

A la segona activitat, hem utilitzat la tècnica del puntillisme. Per això, hem agafat diferents bastonets i els hem ajuntat amb una goma. Hem agafat pintura i mireu-ho quines obres d'art!





































































3. Estampació amb diferents figures geomètriques

Per últim, hem aprofitat les peces amb diferents formes que tenim a la classe i les hem estampat a un paper amb pintura. En aquesta activitat, hem repassat també les diferents formes geomètriques i els colors. 






























































Ens ho hem passat molt bé convertint-nos en pintors! I per això, els Cargols us animem a dur a terme aquestes tècniques de pintura a casa; ja que gaudireu molt!

Esperem que us hagi agradat i ens veiem aviat famílies! 

Petit Món

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.