20 de novembre del 2020

EXPERIMENTACIÓ CONILLETS

 

EXPERIMENTACIÓ MUSICAL

Aquests dies els Conillets han estat fent experimentació amb música!!!!!! Hem fet un primer contacte amb alguns instruments, i després hem aprofitat per fer la nostra pròpia creació.

La Sonia ens ha portat durant diversos dies una capsa de música plena d’instruments: picarols, panderetes, maraques, xiulets, flautes, timbals, carraques...

Per començar la Sonia un a un ens ha ensenyat cada instrument i ens ha explicat que és cada cosa i com funciona, i ens hem quedat molt badats i amb ganes de fer-los sonar.

A continuació us deixem un petit recull d’imatges del primer contacte amb els instruments de la capsa.

                               

















Després de dies fent servir els instruments musicals , hem decidit fer el nostre propi instrument amb material casolans: dues maraques!!!.  Hem fet servir rotllos de paper higiènic buits, arròs i llenties, i fulls dibuixats per nosaltres. Per ajudar-nos a fer l’activitat hem utilitzat sabates i pales per omplir les maraques.

                                      












Primer hem fet cada nen/a dos dibuixos que ens han servit per decorar cada maraca.      






















Un cop fet els dibuixos els hem enganxat amb cola als rotllos de paper higiènic, i hem tapat un dels forats amb paper de colors . Quan hem tingut un dels forats tapats,amb l’ajut d’una pala hem omplert un dels rotllos amb arròs i l’altre amb llenties. Se'ns ha donat força bé i ho hem gaudit molt!!!!! Mireu,mireu...

            





















Quan ja les hem tingut omplertes, hem tancat l’altre forat amb paper de colors per acabar la creació. Un cop ben tancades per tots dos forats... El resultat ha sigut dues maraques de cada nen/a ben maques !!!!!

                                             











I si provem de veure si fan música els nostres instruments?????  Siiiiiiii, i sonen fantàstic i són molt divertides les nostres maraques !!!!!!

                 









I fins aquí el nostre petit tastet d'imatges!!!! Desitgem que us agradin tant com en gaudim  nosaltres acomplint les activitats!!!! 
Fins aviat!!!!
                                                                                                           

                                                                                                                             EL PETIT MON

3 comentaris :

  1. Que divertido! Vaya maracas más chulis!

    ResponElimina
  2. molt xulo! hem fet concert a casa amb les maraques!!!

    ResponElimina
  3. Ens agrada molt poder compartir aquests moments amb vosaltres encara que sigui mitjançant les fotos i que us agradin tant com a nosaltres!!!!

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.