27 de novembre del 2020

Arròs de colors i ampolles sensorials 

Aquesta setmana els Cargols hem desenvolupat la psicomotricitat fina, l'atenció, l'observació, i la concentració mitjançant dues activitats: experimentació amb arròs de colors i joc amb ampolles sensorials. 

Primer de tot, la Paula ens va omplir diverses safates amb arròs de diferents colors: groc, blau, vermell i negre. Dins de cadascuna ens va proporcionar estris per afavorir l'experimentació i la manipulació, com embuts, culleres, etc., amb els que vam poder agafar l'arròs, fer traspassaments, etc. alhora que treballàvem la psicomotricitat fina, l'atenció, la concentració, el tacte gràcies a la textura de l'arròs i anàvem interioritzant els diversos colors. 

Molts de nosaltres vam agafar les culleres, vam començar a omplir els embuts i vam observar com sortia l'arròs per l'altre costat; d'altres vam omplir les càpsules de paper, etc. 
















A continuació, la Paula ens va presentar diverses ampolles plenes de diferents materials: boles de colors, llenties, aigua amb purpurina, pasta, sonalls, etc. i ens va explicar que eren unes ampolles màgiques amb les quals podíem fer sorolls, mirar com es mouen els elements, etc. però que abans de tot, les havíem de decorar. 

Vam seure cadascun al nostre lloc, on es troba la nostra foto, vam agafar una ampolla i vam posar-li gomets de colors alhora que vam treballar la pinça en desenganxar els gomets del seu embolcall per posar-los a l'ampolla. 


Mireu que artistes que som! Ens han quedat unes ampolles sensorials molt boniques!


Finalment, tal com ens va explicar la Paula, vam poder jugar amb elles. Mireu-ho que bé ens ho passem amb les nostres ampolles!








Amb les ampolles sensorials vam potenciar també la nostra atenció, observació, i vam desenvolupar els sentits de l'oïda i la vista. 

Heu vist que contents hem sortit de l'escola amb les nostres ampolles?

Els vostres fills/es i el Petit Món us anima a fer aquestes activitats a casa!

Esperem que us hagi agradat! 

Fins a la propera!

Petit Món



3 comentaris :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.