20 d’abril del 2020

CLASSIFICACIÓ D'OBJECTES PER COLORS UTILITZANT DIFERENTS MATERIALS

Bon dia, famílies!!!

Recordeu que us vam dir que guardéssiu els rotllos de paper de lavabo? 


Avui recomanem classificar objectes per colors 🔴🟠🟡🟢🔵🟣🟤⚫    fent servir aquests rotllos ( petits o grans) que hem anat guardant.
Com segurament ja sabeu tots/es, els nens/es actuen per imitació i aprenen imitant!, i als nadons els hi agrada molt ficar objectes dins d'altres. 
Primer heu de pintar els rotllos de cartó de diferents colors i la pasta que utilitzareu. Podeu començar pels colors bàsics (blau, vermell, verd i groc) i anar ampliant. Un cop fet això, quan la pintura estigui eixuta, els nens/es ja poden començar a classificar per colors.
En el cas de no tenir tempera, podeu utilitzar un altre material com per exemple, papers de diferents colors i en comptes de pasta pals o pinces de la roba.
També podeu practicar els colors en anglès!!!Un altra manera de treballar els colors i les formes, és creant un joc d'aprenentatge mentre juguen.Amb les oueres, un recurs fantàstic que tenim a casa, podeu fer moltes coses.

Per exemple: 
  • Omplir la part diàfana de l'ouera amb macarrons, llegums, arròs o el que vulguis. 
  • Classificar i repartir, amb l'ajuda d'una cullera petita, tot el que es posa a la part on es col·loquen els ous, d'aquesta manera treballaràs la psicomotricitat fina i la concentració.
  • Fer classificacions del material, per color, formes...
Aquesta activitat et portarà a la calma

                                                         Prova-ho!

Gaudiu molt d'aquesta activitat plena de color!!!
PETIT MÓN

1 comentari :

  1. Gracias por las ideas! Neil os echa mucho de menos!!!! Se acuerda de todas vosotras. Un abrazo muy grande!

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.