28 de gener del 2019

Els nous canvis de la declaració de la Renda que beneficiaran a molta gent

Els nous canvis de la declaració de la Renda que beneficiaran a molta gent: Els canvis inclouen un augment de la deducció per maternitat i serà més fàcil la devolució dels diners per les retencions de prestacions de maternitat.


La Renda 2018 incorpora noves modificacions que beneficien mares i pares

Els canvis inclouen un augment de la deducció per maternitat i serà més fàcil la devolució dels diners per les retencions de prestacions de maternitat
Grans novetats a la Renda 2018 que beneficiaran els pares i mares. El Ministeri d'Hisenda ha començat a preparar la campanya per la declaració de la renda que es realitzarà entre els mesos de maig i juny del 2019.

Cal destacar que aquest any s'han introduït una sèrie de modificacions importants entre les quals destaquen l'augment de la deducció per maternitat en certs casos i la devolució automàtica de les retencions per la prestació de maternitat i paternitat, entre altres que ha avançat 'EspañaDiario'.

Noves modificacions en matèria de maternitat i paternitat

L'Agència Tributària ha introduït dos grans canvis a la Renda 2018 en matèria de maternitat i paternitat:
Augment de la deducció per maternitat: Els pares i mares de nens menors tres anys també podran incorporar en les deduccions d'aquest any les despeses en guarderies o centres educatius autoritzats.

En aquest sentit, les famílies podran deduir fins a 1.000 euros addicionals. A més, també podran aplicar aquest increment en l'exercici en el qual el nen faci tres anys i en els mesos posteriors de fer-los, fins al mes anterior en el qual comenci el segon cicle d'educació infantil. Cal destacar també que només computen mesos complets.


Devolució per retencions de prestació de maternitat: Les mares i els pares ambfills nascuts entre 2014 i 2017 poden sol·licitar la devolució de l'IRPF per les prestacions de maternitat i paternitat rebudes durant les seves baixes laborals emplenant i presentant un formulari.


 





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.