11 de gener de 2019

ELS CARGOLS TREBALLEM LA MOTRICITAT FINA


MOTRICITAT FINA

Potenciar i treballar la psicomotricitat en la petita infància (especialment de 0 a 3 anys) és clau per al desenvolupament motriu, cognitiu, comunicatiu i afectiu dels infants. Els cargols ens hem centrat en la motricitat fina (fer la pinça, coordinació mà-ull...).
També es treballa de manera inconscient, però en cas de voler fomentar-la s’hauria de permetre o donar objectes als nens (un o dos a la vegada) i ensenyar-los a subjectar-los utililtzant els seus polzes.
Per poder treballar la pinça hem agafat un fil de color i amb les peces que tenim, a sobre de la taula, pel forat que tenen al centre les hem passat a travès del fil, fent com una mena de collaret. Era molt important la coordinació mà-ull.
 Mireu que concentrats estem!!
Seguidament, hem encaixat les peces al lloc on hi corresponia, alguns hem encertats els colors! Ens ha agradat molt aquesta activitat!

També em utilitzat el material que us mostrem ara:


Hem aprofitat aquestes pinces i les bolestes per manipular-les i així ficar-les dins dels forats del plàstic verd.I, finalment, amb activitats més quotidianes i de joc, també treballem la motricitat fina, en aquest cas amb les construccions.

Esperem que us hagi agradat tant com als petits cargols!!

Petit Món

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.