18 de maig del 2018

Els cargols fem relaxació

Relaxació
Com la primavera la sang altera, els cargols hem estat fent sessions de relaxació per saber canalitzar i controlar les nostres emocions i respiració.


Primera sessió: vam apagar les llums i repartits per la classe ens vam estirar a terra, mentrestant la Miriam va posar música clàssica relaxant i ens anava passant un mocador.
És molt important a l'hora de fer aquestes activitats crear un bon clima a l'aula per aconseguir el nostre objectiu principal: Relaxar-nos.
Cal comentar que també és una manera d'aprendre a concentrar-nos i parar atenció.Segona sessió: ens vam dedicar a fer massatges entre nosaltres, així fomentem la confiança amb el company i l'autoestima. De manera globalitzada també estem treballant el cos humà.


Tercera sessió: la vam dedicar a estirar-nos al terra mentres el nostre company ens passa una pilota per l'esquena, les cames, els braços...Última sessió: mitjançant la cançó de "cargol treu banya", el nostre company anava pujant amb els dits pel nostre braç mentre anàvem cantant la cançó. 


Esperem que us hagi agradat!!


Petit Món
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.