16 de juny del 2017

sortida al planetrari

Els cargols i els esquirols vam fer la sortida al planetari de l'Escola del Mar 

Al arribar al planetari el nostre monitor, en Marc, ens va indicar com seure en rotllana sota la cúpula que veieu a la imatge de sobre. La diferència es que no vam fer servir les cadires i nosaltres vam seure a terra com els indis.






Per començar la sessió en Marc va presentar-nos diferents peluixos
els nens anaven endevinant què eren:
 


el sol, la lluna, una estrella, un planeta...
Després d'això vam cridar a les estrelles, enlairant les mans i cantant la cançó de la lluna i la bruna


Ara, el Marc comença a regular el llum de la sala per mirar les estrelles

De sobte ens quedem completament a les fosques i es comencen a sentir alguns plors. Així que entre les mestres i els pares i mares acompanyants agafem als ploraners i ens deixem emportar per la màgia de les estrelles. Els petits van anar-se relaxant de mica en mica i observàvem aquelles estrelles que anaven transformant-se i formant constel·lacions. 








Tots aquests conceptes són massa abstractes i complexos per a ells però està bé jugar amb la llum i la foscor i reconèixer almenys el sol, la lluna i les estrelles. A classe hem continuat treballant amb ells aquesta temàtica i hem fet una manualitat d'unes petites titelles de  recordatori d'aquesta sortida.

Per acabar de treballar amb els nostres nens el tema de l'espai hem fet una titella ( un sol, una lluna i un estel). Cada nen/a ha escollit la titella de l'astre que més li ha agradat. 





 


 

 








 


 

I fins aquí el nostre viatge a l'espai, esperem que us hagi agradat, nosaltres vam gaudir molt i estem pensant ser astronautes.








                                                                                          PETIT MON











Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.