30 de juny de 2017

LA TERRA I LES LLAVORS


Els esquirols aquesta vegada  hem volgut treballar  la terra i les llavors.

Hem reciclat ampolles d'aigua, l'Imma les ha tallat per la meitat i d'aquesta manera hem obtingut un test per plantar les nostres llavors.
Vam estar jugant amb la terra utilitzant diferents estris i amb aquests vam omplir el test.
Fent això hem treballat el control oculo-manual. També hem après a compartir i a gaudir d'un treball que més tard ens donarà fruit.
 

 


Mireu jo ja se posar-la sense que caigui fora!!!Hem treballat molt la terra i hem preparat el test per poder deixar caure les llavors i tornar a posar terra a sobre.


Un altre grup de nens/es vam omplir els seus pots però ho vam fer a dins d'una piscina que l'Imma els hi va posar al pati tota plena de sorra.

 

 


El següent pas era plantar les llavors, teniem moltes a dins d'una bossa, les vam tocar i vam poder apreciar la textura que tenien i el seu tamany. 


L'últim pas va ser regar i esperar a veure que sortia de les llavors.
I ens va crèixer una gespa molt verda que cada dia que la regàvem es feia alta, més alta.

I entre tots vam comentar: sí que punxa i que ràpid creix!!!
I vaig pensar que podia ser divertit personificar la planta amb la cara del nen/a i la gespa fos el cabell de cada un d'ells.
Aquí teniu el resultat final d'aquesta experimentació que ens ha ajudat a tots a saber apreciar i tenir cura del medi natural.


Tanquem aquesta experiencia amb un video on podem escoltar una cançó  ben especial... cuidem les llavors, cuidem als companys, cuidem-nos a nosaltres...PETIT MONCap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.