Els esquirols hem aprofitat l'arribada de les fruites de la primavera i hem fet un tastet d'aquestes i així hem treballat el sentit del gust.
Els nens/es primer van mirar tots els plats i després van agafar la fruita que més els hi agrada, tot seguit es van començar a engrescar i van fer un tastet de cada una d'elles.
Fins i tot algun d'ells va ser valent i va sucar-se la llengua amb la llimona.
Després d'haver diferenciat entre la dolçor de la varietat de fruites i l'acidesa de la llimona , vam fer un joc.
L'Imma ens va tapar els ulls amb un mocador.
Amb aquest tastet vam pensar, per què no li donem un toc dolç?, i van fer una fondue.
Per fer la nostra fondue vam escollir les maduixes i els núvols, d'aquesta manera vam poder apreciar la dolçor al nostre paladar.
I per tancar l'experiència alimentaria, utilitzant la taronja i la poma, vam fer estampacions amb tempera, a sobre d'un foli. desprès els vam enganxar a sobre d'una cartolina del color de la fruita corresponent i l'Imma ho ha posat a la paret de la classe.
Aquí teniu la nostra obra d'art, desitgem que us hagi agradat!!!
I per tancar l'experiència alimentaria, utilitzant la taronja i la poma, vam fer estampacions amb tempera, a sobre d'un foli. desprès els vam enganxar a sobre d'una cartolina del color de la fruita corresponent i l'Imma ho ha posat a la paret de la classe.
Aquí teniu la nostra obra d'art, desitgem que us hagi agradat!!!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Estarem molt agraïts de rebre comentaris.