3 de març del 2015

PETITS EN ACCIÓ

En un nadó, el començament a la llibertat d’un mateix comença en el desplaçament. És a dir, quan un nadó comença a moure’s es mostra lliure, i aquest fet aporta conseqüències positives tant a ell mateix com en els altres, que a través de l’observació comencen a imitar. Aquest pas, és un fet important i bonic d’observar ja que l’estimulació cap a aquest nou procés après els dóna una llibertat i una estabilitat més gran.
Al Petit Món  hem pogut  observar molts avenços motrius en els nadons i podem dir amb total sinceritat que per a nosaltres és un procés preciós en el qual veiem com ells, a través de les felicitacions i l’estimulació donada, es mostren feliços i entusiasmats per aprendre coses noves.
 En el dia a dia, no deixem de sorprendrens i gaudir amb ells dels seus avenços. És un fet meravellós veure com aquell petit personatge al que li donaves el biberó en braços o a la cadireta, de sobte, el veus que ve cap a tu gatejant, amb uns ullets vius i plens d’alegria, sentint-se el millor guanyador que ha arribat a la seva primera meta; bravo campió! Ho has aconseguit!!! No hi ha millor regal per a nosaltres que aquest.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.