30 de gener de 2015

L'HIVERN

L'hivern ha arribat a les nostres classes: ninots de neu, gotes de pluja, paraigües, pingüins, floquets de neu i roba d'hivern, entre d'altres, envolten ara les nostres aules.
Voleu veure què i com ho hem treballat?

Els Cargols vam pintar de blau un mural amb pizells gruixuts i alguna esponja, vam barnizar i abocar purpurina platejada i un cop enllestit vam fer tires per penjar-les del sostre i construir el nostre propi regne del gel com la Frozen!

En Panxeta també tenia fred i li fem roba d'hivern com la nostra per abrigar-lo bé! Ens emprovem diferents peces de roba d'abric dels nens i nenes de la classe i anomenem la part del cos on es col·loca.


 

 

 
 
  
CLASSE DELS RATOLINS

La Classe dels Ratolins encara que som petits també hem fet les notres manualitats per guarnir la nostra classe. 
Què us sembla?.....
A què fa patxoca?

 

 
CLASSE CONILLETS
 
Els conillets també hem col.laborat en la derocació de l´hivern !!!! Per penjar a fora de la classes i que tots ho puguin veure.  Hem enganxat paper de seda de colors blaus i per sobre hem enganxat gomets, mireu, mireu...


 
I la nostra classe??? Decorem-la també!!!! Hem fet ditades , hem pintat , hem fet el relleu de les mans, ...
 
                                               CLASSE ESQUIROLS
I els nens grans del centre , que treballen més técniques, també han posat de la seva part en la creació d'aquesta decoració. Hem pintat amb ceres dures , ... que és una feinada!!!!

La classe l´hem decorat amb motius de l´hivern típics de l ´estació : un ninot de neu i un pingüí , ai quin fred!!!!! 
 
I FINS A LA PROPERA ESTACIÓ !!!!!


 


1 comentari :

  1. Que clases tan divertidas!! que gracia ver como se visten y se ponen bufandas, gorros ... Ah! Nachete ya veo que aunque estemos en invierno el siempre con las mangas remangadassss jejejeje
    Un saludo ( Yolanda mama de Nacho )

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.