2 de desembre del 2022

ELS CONTRASTOS

 Aquesta setmana els Esquirols han treballat els contrastos. Han fet diverses activitats on han experimentat i manipulat diferents elements. Quan contrastem elements aprenem moltes coses, ja que fem molta observació i el contrast visual és molt gran.

.LÍQUID I SÒLID

Han manipulat l'aigua dins una safata i han pogut observar que és líquida i no es pot agafar. Un cop feta l'experimentació, van posar la safata dins el congelador per veure què passava...






L'endemà, els Esquirols van anar a buscar la safata i es van trobar que s'havia congelat! L'aigua s'havia tornat sòlida i a més a més estava dura! Dura com una pedra i congelada. I aquí van descobrir com l'aigua es tornava gel... 











BLANC - NEGRE

Els Esquirols també van veure el gran contrast dels colors més oposats... el blanc i el negre. Per tal que l'impacte visual fos més gran, van posar un paper blanc sota de la cartolina negre. I a pintar! 
Els Esquirols van crear obres d'art abstracte molt boniques.









SO-SILENCI

 Per uns segons els Esquirols van ser propietaris del so i del silenci, va ser increïble sentir com podem fer música i al segon crear silenci absolut i no escoltar res... quin contrast tan gran per les nostres oïdes!







LLUM - FOSCOR

Ja per acabar amb els contrastos, van crear un de molt visual com és la llum i la foscor. Van posar la classe a les fosques i van encendre les llanternes... i sabeu que van descobrir els Esquirols? L'ombra!









Aquí teniu els quadres que han pintat amb el contrast del blanc sobre el negre. 





PETIT MÓN



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.