13 de maig del 2022

L'Erugueta Goluda i les fruites

Aquest trimestre els Cargols estem treballant les fruites i, que millor manera de fer-ho, que amb l'ajuda del conte de l'Erugueta Goluda i l'experimentació. 

Conte de l'Erugueta Goluda 

Amb aquest conte ens hem endinsat en la primavera i hem pogut conèixer el meravellós procés de transformació que fan els cucs de seda fins a convertir-se en papallones. 

A més a més, hem après moltes de les fruites que va menjant el cuc des que surt de l'ou fins que va creixent i preparant-se per a la transformació. 

Els contes són un recurs molt important; ja que permeten a l'infant investigar, aprendre i gràcies a aquests els nens/es s'immersen en un món màgic. Mireu!

















Experimentació amb fruites 

La Paula ens va deixar al nostre abast les fruites que l'Erugueta goluda es va anar menjant al llarg del procés de transformació: maduixes, síndria i taronges!

L'experimentació ens ajuda a aprendre mitjançant l'exploració, la sensibilitat, les nostres sensacions, etc. i a descobrir els nostres sentits: tacte, gust i olfacte!

A més a més, aquesta activitat ens permet reforçar altres conceptes, com els colors!

Mireu ens ho vam acabar menjant tot!



















Titelles

Per acabar de treballar aquest conte que tant ens ha agradat i per potenciar la motricitat fina; la Paula ens ha deixat escollir entre una papallona o un cuc de seda. L'hem pogut pintar i hem fet una titella, com a record d'aquests dies que ens ajudarà a poder explicar a les nostres famílies tot el que hem fet!











Ens ho hem passat molt bé gaudint d'aquest recurs que ens ha proporcionat un gran ventall d'aprenentatges!

Fins aviat famílies!

PETIT MÓN


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.