26 de novembre del 2021

ELS CARGOLS I LA RELAXACIÓ!

 Ens relaxem a la classe dels Cargols!

Com bé sabreu, els nens/es tenim molta energia i moltes vegades arriba el final del dia i aquesta no s'acaba. Quan ens trobem en alts nivells d'activació i l'energia que tenim és tanta, pot costar-nos atendre a les activitats, escoltar, aprendre, etc. 

Per això, i com que aquestes últimes setmanes hi ha moments que estem molts esberats, la Paula va creure que era adient fer activitats de relaxació. 

A continuació, us volem ensenyar el que hem fet: 

1. Conte "la Ola"


La Paula ens va fer asseure en rotllana i ens va explicar el conte "la Ola" de Suzy Lee utilitzant un instrument "tambor de mar". Aquest ens va ajudar a mantenir més l'atenció en el conte i a poder escoltar el so del mar; ja que imita el so de les onades. 


Seguidament, vam poder tocar l'instrument, el vam fer sonar, etc. Mireu!2. Pal de pluja

Una altra activitat que vam fer per relaxar-nos i aprofitant que aquell dia plovia; va ser la de sentir el so que reprodueix el pal de pluja. Quina tranquil·litat!


3. Fem massatges

Un altre dia, la Paula ens va fer asseure fent un tren (un darrere l'altre) i ens va donar una pilota amb punxes a cadascú. Vam haver de fer massatges a l'esquena! Mireu!4. Mocadors

Ens vam estirar tots a terra i la Paula va posar música relaxant i ens va fer massatges amb els mocadors. Després ens els va deixar i vam poder tocar-los, manipular-los, etc. 
5. Plomes
 

Aquest cop ens va portar una capsa plena de plomes de colors: les vam agafar, tocar, etc. Que suaus! I ens va fer massatges!
Per acabar, vam realitzar una pilota antiestrès amb arròs que ens emportarem per a què veieu tot el que hem fet a l'escola i pugueu fer relaxació també a casa!Ens ho hem passat molt bé i alhora hem experimentat moltes sensacions i, fins i tot, hem aconseguit estones de silenci i de calma!

Fins aviat!

Petit Món

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.