16 de novembre de 2018

ELS CONILLETS CREEN POTS SENSORIALS I JOC AMB DIARIS

Us heu adonat amb els vostres fills/es que els hi criden més l'atenció materials reciclats divertits que no pas les joguines més cares???!!!!
Per corroborar aquesta hipòtesis els conillets hem creat les nostres pròpies joguines amb materials quotidinas : hem fet pots sensorials.

Hem agafat pots buits de plàstic i els hem omplert amb diferents pastes alimenticies : macarrons , espirals i arròs.Per ajudar-nos a omplir els pots hem fet servir unes safates amb culleres i embuts , materials que ens han resultat força interesants.


 Ens ho hem passat molt bé creant els pots i desprès jungant amb ells. Ara passaran a formar part de les joguines de la classe!!!!
A continució podreu veure com els hem elaborat....I aquest ha estat el resultat!!!!


Desprès de la realització dels pots , ens hem posat a jugar amb ells. Fan soroll , rodolen , es poden capgirar , ...  ha estat una estona molt divertida ,mireu mireu!!!!!

I ara ja els nostres pots passan a formar part de les nostres joguines de la classe!!!!


Hem aprofitat aquestes sessions per utilitzar un altre material que dona molt joc al petits : el paper de diari!!!
Els hi hem posat pel terra de la classe , tot de fulles de paper de diari i els hem deixat fer i desfer a la seva semblança. Ha sigut una activitat que ha durat uns quinze minuts , perquè fer-la durar més temps en nens de la seva edat ja es converteix en pesat. Però ha sigut una estona molt divertida , on s'han trobat molt agust fent allò que els hi ha vingut en gana !!!!
A continuació hi podreu veure unes imatges i un petit video de la sessió , que ho disfruteu!!!!Desitgem que us hagin agradat les nostres fotos i videos , fins la propera!!!!

                                                               PETIT MON
 

1 comentari :

  1. Que bones idees!!!! Moltes gràcies per les fotos i vídeos!!!!!! me encantan. mil gracias, Sonia!!!! :)

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.