29 de juny del 2018

SAFATES SENSORIALS


ESTIU!!

I per acabar aquest 3r trimestre la nostra experimentació serà: 


SAFATES SENSORIALS D'ESTIU: treballarem diferents conceptes de l'estiu, com per exemple, l'aigua, la sorra, les petxines, les pedres, la sal... Aquesta proposta ens permet experimentar i gaudir del que els sentits ens ofereixen en plena llibertat i sense objectius predeterminats, només ens hem de deixar anar i portar-se per les sensacions que ens transmeten les diferents safates.


SAFATA AMB SORRA, PETXINES I PEDRES DE LA PLATJA


SAFATA AMB AIGUA DOLÇA

SAFATA AMB AIGUA SALADA I SORRA DE LA PLATJA

 SAFATA AMB AIGUA SALADA














Hem explorat a partir de la manipulació amb materials de la natural continus (aigua, sorra, sal, pedres...) inespecífics, que serien els estris que utilitzem,(les pales, culleres, embuts, coladors...). Aquests materials ens proporcionen una gran varietat de sensacions i diversitat de qualitat (pes, forma, dimensions, textures, colors, olors, gustos...). També desenvolupem i augmentem el nivell d'atenció i concentració mitjançant la informació que rebem manipulant i jugant.



















Tenen un potencial educatiu i alhora ajuda a desenvolupar el raonament lògic-matemàtic a travès de les relacions que s'estableixen entre els objectes. Els materials que componen les safates cal que estiguin ben triats i han de respondre a uns objectius concrets.



























Tots hem anat passant per les diferents safates, mireu que bé que ens ho passem!
































Ens ho hem passat d'allò més bé i hem acabat ben fresquets!



















Esperem que us hagi agradat tant com a nosaltres.
Bon estiu!


Petit Món

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.