8 de març del 2024

ENGLISH COLOURS

Durant el curs, els cargols treballem els colors de manera general, però aquestes últimes setmanes hem fet algunes activitats més concretes per aprendre'ls en anglès.

Per endinsar-nos en la temàtica, hem dut a terme una experimentació que consisteix a observar com els colors s'uneixen amb l'aigua. Primerament, els nens i nenes han pintat lliurement uns discos de cotó, cadascun amb un color diferent.




A continuació, hem omplert d'aigua una safata de color blanc per poder veure millor els colors, i els infants han deixat caure a dins els discos de cotó pintats, i màgia! Hem analitzat com els colors es van unint amb l'aigua creant formes.








Com a segona activitat, treballem els colors i la psicomotricitat fina. Amb un plàstic i boletes de cotó de colors, intentem col·locar la bola de cotó del color que ens indica l'educadora a dins del forat que hi ha marcat. 









La següent activitat també treballa la motricitat fina a l'hora que els colors en anglès. Consisteix a agafar una pinça i un pal de fusta del mateix color, i ajuntar-los. Una altra variant és que agafin un pal amb gomets enganxats, i col·locar les pinces sobre els colors corresponents.













Per finalitzar aquesta seqüència d'activitats, hem fet una que afegirem al nostre àlbum del segon trimestre. Els infants enganxen els gomets de colors dins del cercle corresponent.


Fins a la pròxima!!!

PETIT MÓN

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.