20 de gener del 2023

EXPERIMENTACIÓ AMB PAPER HIGIÈNIC

                   ELS CONILLETS EXPERIMENTEN AMB PAPER DE WC

Aquesta setmana hem fet una activitat d'experimentació amb rotllos de paper higiènic, ja que és un material que permet als infants manipular amb diverses textures i crear diferents situacions de joc.

Els nens/es en arribar a la classe es van trobar els rotllos penjats de la corda i de seguida van començar a interactuar amb aquest material: el van tocar, van fer  trossets, van fer boletes amb el paper... Alguns es van apropar de pressa per estirar, trencar, llençar... d'altres miraven atents als companys i companyes. 

Va ser una estona de manipulació lliure a on van treballar la motricitat fina i gruixuda, a més de donar lloc a situacions ben divertides i enriquidores. Els nens i nenes van deixar anar la seva imaginació i s'ho van passar  d'allò més bé!

Quan van acabar d'estirar el paper de tots els rotllos, el terra de la classe va quedar com si hi hagués una catifa blanca simulant que estàvem a la neu.

A continuació teniu un petit recull d'imatges a on es reflecteix que divertida ha estat l'activitat! 



































Per aprofitar els rotllos de paper buits i per poder emportar-nos un record de l'activitat hem fet: un pingüí! Hem pintat de color negre els rotllos de paper i la Sonia ens ha fet els detalls perquè quedi ben maco.











I mireu quins pingüins més macos ens emportem cap a casa!




Esperem que us agradi la nostra entrada al blog i gaudiu veien les imatges tant com nosaltres fent l'activitat!
 Fins aviat!

                                                                                                    PETIT MÓN

1 comentari :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.