18 de novembre del 2022

ELS CONILLETS EXPERIMENTEN AMB PAPER DE DIARI

                                  EXPERIMENTACIÓ AMB PAPER DE DIARI           

A continuació us presento una activitat que ens ha agradat molt! Es tracta d'experimentar amb paper de diari.

El paper pot canviar la seva aparença, mida, textura, si el mullem, si el posem sota la llum, si l'estripem, si l'arruguem... un món de possibilitats que els nens/es poden esbrinar mentre juguen. Us imagineu que divertit pot ser trencar les fulles d'un diari?, o nedar en un mar d'aquest paper? Doncs els Conillets si!!!!!

Una vegada més l'experimentació ha format part de la nostra rutina, i ha vingut acompanyada d'un paper que s'ha convertit en molt més que això, el paper de diari, un paper que forma part del nostre dia a dia . A l'edat dels nostres nens/es  és necessària l'experimentació amb els objectes i materials del seu entorn.

Partint del fet que les situacions quotidianes són una font de motivació, he aprofitat aquest material perquè investiguin i passin una molt bona estona.

Hem fet tota mena d'accions per decobrir-ho: hem estripat, hem trepitjat, ens hi hem amagat, hem fet barrets, hem fet boles..., i tot un seguit de coses que veureu a continuació.







































Per finalitzar l'activitat, hem volgut aprofitar els papers de diari i els hem enganxat en aeronfix per crear... un bonic punt de llibre per recordar l'activitat.




















































I fins aquí les nostres sessions! Desitgen que gaudiu veient les fotos tant com nosaltres fent les activitats! 
Fins aviat!
                                                                     PETIT MÓN


3 comentaris :

  1. Quina activitat més maca! Ara entenc que la Llara ens demanes paper aquest cap de setmana i s’ho possesi al cap! 😄 gràcies per l’entrada al blog!

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.