20 de maig del 2022

La setmana de la cultura i l'art

Hem decidit treballar l’art i la cultura perquè pensem que quan més petits som, més s’ha de treballar l’expressió de la creativitat, ja que és molt important per al desenvolupament integral. Tota via d’expressió, sigui quan ballem, cantem, dibuixem, etc… és per nosaltres una oportunitat per seguir construïnt i formant una gran creativitat i imaginació, així com una manera d’expressar els nostres sentiments i emocions.

Hem volgut treballar sobre l’art abstracte, ja que els infants són capaços de veure més enllà que l’adult i amb la seva imaginació arribar a infinits extraordinaris.

Així que aquesta setmana els Esquirols han pogut conèixer grans artistes com Miró, Kandinsky i Beethoven.


LA PINTURA: Kandinsky

En la pintura abstracta, l'obra d'art es converteix en una realitat autònoma, sense connexió amb la natura i com a conseqüència, ja no intenta representar homes, paissatges, cases o flors, sinó simplement combinacions de colors que intenten expressar una necessitat interior de significar:






LA MÚSICA CLÁSSICA: BEETHOVEN

La música clàssica es caracteritza per la claredat de les textures, la simetria de les frases, la consolidació de la tonalitat plena i l’establiment de les formes musicals clàssiques.

Els esquirols han viscut un “teatre” de música clàssica. S’han trobat dos personatges, la “Sisi” i la “Nono” i entre elles han tingut una gran conversa al ritme de la cinquena simfonia de Beethoven:

https://www.youtube.com/watch?v=kBpc3WZOubQ





L’ESCULTURA: JOAN MIRÓ

Aquest artista va crear un llenguatge únic i molt personal de gran importància en l’art del segle XX.
Així com el que han fet els nens i nenes de la classe dels Esquirols, s’han deixat emportar i lliurement han creat les seves obres abstractes tan úniques i boniques.














“The EARTH without ART is just EH”

PETIT MÓN

1 comentari :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.