19 de novembre del 2021

ELS CONILLETS I EL PAPER HIGIÈNIC

                                 ACTIVITATS AMB PAPER HIGIÈNIC

 Aquesta setmana hem treballat i experimentat amb rotllos de paper higiènic. Partint d’una situació inesperada els nens/es han pogut gaudir d’experimentació, descoberta, el desenvolupament dels sentits...

Com  primera activitat la Sonia ens ha preparat la classe amb tot de rotllos de paper higiènic penjant de cordes amb el paper penjant. No és una activitat guiada, es tracta de fer joc lliure a on no es busca una resposta concreta. És molt interessant observar la reacció de cada nen davant aquesta situació.
Al principi s’ho miraven amb expectació, però de seguida van començar a estirar i estirar els papers, fins que el terra de la classe va quedar com si hi hagués una catifa blanca gegant!
A mesura que anava avançant l’estona els nens/es es sentien més a gust amb l’espai i la proposta i anaven descobrint les diferents possibilitats que ofereix el paper higiènic
A continuació us deixem un petit recull d’imatges de l'activitat














De l'activitat dels rotllos de paper ens va quedar un nou material: rotllos de cartó buits. I per aprofitar aquest nou material hem fet dues activitats: un joc amb pilotes  i un treball manual que ens emportarem a casa.

El joc que els hem plantejat als nens/es tracta de , en els rotllos enganxats a la paret, ficar les pilotes de colors que han trobat dintre una safata per fer  el recorregut dels tubs amb la finalitat d'arribar una altre cop a la safata. Els hi ha agradat molt i han passat una bona estona.
Mireu que divertit!!


































També hem fet un treball manual fent servir els rotllos que ens han quedat
Pensant en la nostra classe... hem fet un conillet  amb els rotllos de cartó
Amb pintura rosa i rodet hem pintat els rotllos. Un cop secs, la Sonia ens ha ajudat amb els detalls



















Així de bonics ens han quedat els conillets!!



I fins aquí la nostra entrada, desitgem que en gaudiu veient-la tant com nosaltres l'hem gaudit realitzant-la! Fins la propera!

                                         EL PETIT MON

1 comentari :

  1. Que divertido jugar con el papel, pero madre mía como quedó la clase... con razón en casa tira también de papel jajajaja!!! Las bolas gran éxito seguro! y el conillet, que serios cuando se ponen a trabajar jeje!

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.