28 de maig del 2021

ELS CONILLETS TREBALLEN LES EMOCIONS... I MÉS!!!

 Hola famílies!! Aquests dies els conillets hem començat a treballar les emocions més bàsiques : alegria , tristesa i enuig.

Durant la setmana , hem realitzat algunes activitats per reconèixer aquestes emocions a la classe.

La primera activitat proposada ha estat al mirall de l'aula. La Sonia ens ha posat les imatges de tres nens i cada nen representava una de les emocions.

Alguns de nosaltres hem intentat imitar el gest de cada emoció  i ens ha sortit força bé!!!














A continuació , la Sonia ens ha donat tres fitxes amb les imatges de les emocions que tenim col·locades al mirall i ens ha proposat enganxar cada fitxa amb la seva imatge corresponent.







La següent activitat proposada ha sigut un memory amb les imatges dels nens que representen les emocions treballades . Trobarem els dos nens contents?? i els dos enfadats??? Serem capaços de trobar els dos nens que ploren??? Alguns de nosaltres ho hem intentat , mireu, mireu ...















Per últim  , i com activitat lliure , ens hem posat tots davant del mirall a imitar les emocions. Uns hem fet contents, uns altres enfadats, uns altres tristos...

























Aprofitant que l'activitat del memory se'ns ha donat bastant bé , la Sonia ens ha preparat una sorpresa!!! Amb gots de iogurt i les nostres fotos ,hem muntat un memory dels nens/es de la nostra classe.

                      



 Ens ha agradat molt buscar la nostra parella de fotos...























Quan ho hem provat tots d'un en un , llavors hem distribuït tots els gots per  la taula... i hem jugat tots junts!!! Hem buscat les nostres fotos , hem anat anomenant els noms dels companys/es que anàvem trobant...


                           

                             


                          

                              

I fins aquí les nostres sessions d'aquesta setmana sobre les emocions i el joc de memory!!!
Ara a continuació , us volem deixar un petit recull d'imatges de les nostres estones d'esbarjo al pati. Ens agrada moltíssim i ens ho passem superbé!!!






































Esperem que us hagi agradat aquest petit recull d'imatges dels vostres fills/es i que ho gaudiu veient-lo tant com nosaltres fent-ho!!! Fina aviat!!  
                                                              EL PETIT MON

1 comentari :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.