8 d’abril del 2021

 ROTLLOS DE PAPER DE WC DE COLORS

Aquest cop hem volgut fer una activitat diferent, original i entretinguda amb un material tan senzill com és el paper de WC de colors.

Ens amaguem, estirem la tira i mai s'acaba, varietat de colors i ens podem acaronar amb ell.

Mireu i gaudiu de les nostres imatges.


-Que divertit!!-A veure si ho puc agafar bé...


-Que bé ens ho passem!


-Cu-cut!!


-M'agrada el color verd


-Tots per mi!


-Puc endur-me tots a casa?


-Quina festaa!!-A mi m'agrada el color blau

EL MIRALL

Durant  el primer any de vida, el nen/a juga explorant i interactuant amb el món que li envolta, amb els cinc sentits per a comprendre'l . La gran part del seu joc consisteix a agafar objecte , posar-se'ls a la boca, agitar-los o llençar-los.
A mesura que va creixent, desenvolupa noves aptituds motores, el joc es va tornant més complex i coordinat, i cada cop controla més els seus moviments.

Jugar amb el nadó enfront del mirall (el nen/a veu la seva imatge al mirall i també veu a l'altra persona que està amb ell/a), això l'ajudarà a un millor desenvolupament i a aprendre a interactuar amb els altres. 

-L'ajuda a conèixer el seu cos, el mirall li ensenya sobre el seu llenguatge corporal i com es veu ell mateix.
Al cap de 8 mesos encara no sap que aquesta imatge és la seva, però a mesura que s'acostuma a veure's s'adonarà que és ell mateix.

-L'empatia, el nen que es mira, somriu i troba resposta a la seva alegria, aprèn a sentir empatia pels altres.

-Afavoreix el seu desenvolupament cerebral.

-Ajuda a conèixer el seu entorn des de molt petit, esta molt atent a tot el que li envolta, La seva imatge en el mirall  el calma, l'entreté i el fa sentir segur.
El seu desenvolupament psicomotor enfront del mirall reforça la seva motricitat. Quan són petits els ajuda a reforçar la seva musculatura, control cefàlic i endurir-ho.

Aquí us deixó un recull d'imatges dels més petits de la classe.


-Estic cotent!!
-Sóc jo!-Estic molt cansada...
DESCANS

Després de fer un munt d'activitats i en acabar de dinar arriba el moment del descans, que és una part molt important del dia complint una funció reparadora i reguladora, per després continuar fent més activitats.


Desitgem que us hagi agradat !!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.