5 de març del 2021

SESSIÓ PSICOMOTRICITAT - CLASSE CARGOLS

Com ja sabreu, la psicomotricitat gruixuda és l'habilitat o capacitat de moure el nostre cos per executar moviments grans. 

Amb les sessions de psicomotricitat busquem arribar a tenir el control i una consciència corporal, una adequada locomoció i manipulació tenint en compte l'edat dels infants. 

Concretament, a aquestes edats han de començar a aguantar l'equilibri, alternar els peus per pujar escales, aconseguir saltar cap endavant, caminar de puntetes, etc.; aspectes que estem treballant al llarg del trimestre. 

La sessió que fem els Cargols acostuma a iniciar-se treballant les diferents parts del cos. A mesura que avança el trimestre afegim parts del cos que ni sabíem. Un cop ho hem fet, despertem el nostre cos. Mireu-ho com ho fem!






























































Seguidament, i per continuar treballant les diferents parts alhora que ens comencem a moure, ballem dues cançons: "Walking, walking" i "Head, shoulders, knees and toes".  Ens agraden molt! Mireu-ho com ballem!

















Després, seiem i la Paula alterna dues activitats segons la setmana. A vegades, ens col·loca el banc i, a continuació, diferents cercles de colors per tal que passem pel banc fent equilibri i saltem cap endavant els cercles. I d'altres, passem per dins del "cuc". Aquest cop, us ensenyarem les dues activitats perquè pugueu veure tot el que fem. 

Primera activitat: fem equilibri i saltem 




















































Segona activitat: passem pel "cuc"




















































Per últim, i com que estem una mica accelerats a causa de les activitats dutes a terme anteriorment; acabem sempre la sessió amb una mica de relaxació. La Paula ens apaga la llum i ens posa la cançó de "Massatges" de la Dàmaris Gelabert i ens fa estirar a terra mentre va passant un per un fent massatges amb una pilota de goma amb punxes. 





















































Esperem que us hagi agradat i que us hàgim donat algunes idees per treballar la psicomotricitat gruixuda a casa. 

Fins aviat famílies, 

PETIT MÓN 

1 comentari :

  1. Veronica Tarrida Tosas15 de març del 2021, a les 11:56

    Que bé s'ho passen !!!! El Marc va a la guarde molt content, no m'estranya.

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.