29 de gener del 2021

LA CLASSE DELS ESQUIROLS S'OMPLE DE NEU

L'estació més freda de l'any ja ha arribat (l'hivern), i la nostra classe s'ha omplert de flocs de neu, guants, abrics, pingüins...

Nosaltres hem decidit fer neu!!!

Materials:

1ª Opció

- Bicaronat.

- Aigua.

2ª Opció

- "Maicena".

- Espuma d'afaitar.

Aquestes dues maneres d'obtenir neu, adquireixen textures molt diferents, però ens serveix per a experimentar junts/es i apreciar les diferències que anem observant.

Amb el bicarbonat i l'aigua els nens/es han pogut apreciar una mica, en barrejar els dos productes, la sensació de fredor que té la neu.

Ens hem animat a fer boletes!!!Uns altres companys/es han experimentat amb altres productes. Mireu com els hi ha anat a ells/es.


Amb la "Maicena" i l'espuma d'afaitar, la sensació de fred no l'han tingut i els hi ha costat molt més obtenir la textura de neu. 

Després de manipular els diferents materials,  hem fet una manualitat:  a sobre d'una cartolina de color blau hem fet ditades en forma de flocs de neu i amb les nostres mans hem intentat agafar-los.Mireu com ha quedat!!!

Dins d'aquesta estació treballem molt vocabulari com: neu, gorro, bufanda, ós polar, guants... i nosaltres l'hem treballat amb el conte: "Ja ha arribat el senyor hivern". 
Però no ens podem oblidar dels ninots de neu i és per això que vam decidir enganxar trossets de paper blanc a la panxa del dibuix dels nostres ninots.
Us animem a fer aquest experiment. Ompliu les vostres llars de neu!!!

PETIT MÓN


2 comentaris :

  1. Que waiii,quantes coses que aprenen i els hi va súper bé.Moltes gràcies

    ResponElimina
  2. Quina gràcia fan tots t'han concentrats!!! El Pol i el Noa com sempre inseparables!!!!(ja,ja,ja)

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.