22 de març del 2020

Hola famílies,

Benvinguts i benvingudes al meravellós món de les Mestres, sempre acumulem "materials" que la resta de la humanitat no li troba cap utilitat…
Us proposem fer ”estampació amb aliments”.

• Materials:
-  Taronges, patates, cebes, pastanagues, albergínies, api…. podeu triar o utilitzar el que més us agradi o bé tingueu més a mà.



- Pintura de dits de diferents colors, si no teniu a casa, us podeu fer pintura amb colorant alimentari i un iogurt. Agafeu un iogurt, el remeneu i repartiu el contingut en dos o tres plats (segons els diferents colors que vulgueu utilitzar), a cada part afegiu una mica de colorant (blau, verd, vermell...) i remeneu. Ja teniu pintura comestible i cent per cent ecològica!!!



Mireu que bonic ha quedat!!!




La patata ens permet fer la forma que ens vingui de gust estampar.

Si trieu altres aliments veureu les formes tan boniques que aconseguiu, amb un manoll d'api i pintura vermella obtindreu roses meravelloses igual que si ho feu amb escarxofes...

Realització de l'activitat:

  • Preparar en els recipients els aliments ab les formes que s'han triat.
  • Fer la presentació de l'activitat al vostre fill/a.
  • Gaudir amb ell/a de l'experiència.
  • Donar-vos permís per deixar sortir una estona el vostre nen/a interior.

P-O 

Per als nens/es d'aquest nivell us recomanem que escolliu aliments que puguin agafar segons la mida de la seva mà i deixeu que experimentin amb les diferents textures, olors, formes, afavorint el desenvolupament de tècniques d'expressió plàstica.
Caldrà que els i les ajudeu, però us animem a fer-ho per tal que comproveu que gaudeixen amb aquest tipus d'activitats.

P-1 i P-2
Deixeu obertament que els vostres fills/es participin en el procés d'escollir els aliments i la tria de colors, però sempre amb la vostra supervisió.
Vigileu famílies,  ja que en algun moment de l'activitat els motlles poden anar a la boca dels petits.

GAUDIU!!! 

PD: 
Els tubs de cartó dels rotllos de paper higiènic que tots/es hem comprat a munts, guardeu-los, si us plau, també podeu reciclar els de paper film i paper d'alumini, si us plau.
Els pròxims dies els utilitzarem per fer diferents activitats. 

Salutacions i una abraçada molt i molt forta


Petit Món

2 comentaris :

  1. Gràcies per donar-nos idees. Jo intento agafar idees amb el temari del trimestre q ens veu donar. El Pol us troba molt a faltar. Un petonas a totes

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.