11 d’octubre del 2018

ELS CONILLETS EXPERIMENTEN AMB AERONFIX

A continuació us anem a presentar una activitat que hem estat realitzant els conillets durant aquesta setmana que ens ha resultat molt interessant!!!!
Hem estat experimentant amb aeronfix!!! Li hem enganxat i desenganxat coses, i hem aprofitat aquest material per treballar la tardor.
Per comença aquesta activitat , ens hem trobat a les parets trossos grans d'aeronfix amb la part que enganxa cap a fora i al costat unes safates amb boles de llana.La Sonia ens ha ensenyat com enganxar-les... i ha estat molt divertit!!! 
Les hem posat , les hems tret , les hem canviat de lloc...
Mireu,mireu...

Desprès , per fer una mica diferent l'activitat dins de les safates ens hem trobat en lloc de boles de llana trossets de paper de seda amb els colors de la tardor.
Hem repetit la operació com amb les boles de llana: posar, treure , canviar...


I per continuar treballant la tardor , hem estat posant a l'aeronfix fulles de tardor!!!! Hem realitzat la mateixa operació que amb els materials anteriors....
Hem aprofitat tots aquests murals per decorar les parets de la nostra classe!!!!Però per poder portar-nos un petit record de la nostra activitat... hem fet cadascú un petit retall d'aeronfix amb fulles de la tardor i l'hem decorat com un quadre.
I aquí tenim el resultat !!!!!


I fins aquí la nostra setmana d'experimentació!!! Desitgem que us agradi tant com a nosaltres!!!
   
                                                PETIT MON

1 comentari :

  1. Gràcies, Sonia!!! Me ha encantado! Me he reído mucho con las caras de Neil. qué cosas más chulas hacéis!!! :)

    ResponElimina

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.