23 de març del 2018

ELS CONILLETS CLASSIFIQUEN FORMESAquesta vegada els conillets ens hem iniciat en l´aprenentatge de petites nocions de classificació de formes.
És un exercici de lògica matemàtica , que tot i que és molt aviat pels nens d´aquesta edat ho assoleixin els nostres nens s´han defensat força bé.
Ha estat una activitat que els hi ha resultat molt divertida i els ha servit per iniciar-se en l´aprenentatge de les formes geomètriques.
Han enganxat i desenganxat , amb provat a un lloc i l´altre , ...
Primer, la Sonia ens ha ensenyat uns taulells amb formes que hi ha enganxat per les parets amb quadrats , rodones i triangles.

  
Un cop ensenyats els taulells, hem pogut jugar de forma lliure en petits grups . Alguns ho feien sols i d´altres ajudaven als companys. Ha sigut una estona molt divertida i aquí us ho deixem un petit recull d´imatges de la sessió :
 
ho fem bé sonia???
 

mira miguel una rodona!!!!

leo aixó va aquí???
 

guifré m'ajudes???
 

molt bé Samuel!!!!
 

 

 

on va aixó???
 

triangle o quadrat??
 
 

 
 Hem gaudit molt el joc i ens ho hem passat molt bé!!!  De tant en tant , com que els tenim penjats per la classe , ens hi passem una estona enganxant i desenganxant formes... és molt divertit!!!!

I per que pugueu veure que bé ens ho hem passat , a continuació us hi deixem un vídeo molt divertit!!!!


Esperem que us agradi i us animem a montar a casa aquest tipus de joguines cassolanes tan divertides i que als vostres nens/es els hi agrada tant . Fins aviat!!

1 comentari :

Estarem molt agraïts de rebre comentaris.